За поръчки и въпроси
0889 859 197

За Нас

 

Нашата мисия

Ние от FitKutia.bg знаем, че всяко пътуване започва с една единствена стъпка. Понякога да направиш нея е най-трудното в целия път. Нашата мисия е да ви помогнем в първите стъпки и да ви подкрепяме през целия път на здравословния и активен начин живот. Във фитнес залата всеки може да има различна цел, но всички са обединени от желанието си да живеят активно и да изглеждат добре.

Мислете позитивно, бъдете уверени, смели и отговорни, забравете страха и се погрижете за здравето, духа и тялото си!

 

Какво е ФитКутия?

Това е кутия с фитнес съдържание. Подходяща е за всички, които спортуват или биха искали да започнат. ФитКутия е страхотна идея за различен и оригинален подарък, с който да насърчите спортния дух у ваши близки и приятели.

ФитКутия „Абонамент“ всеки месец съдържа различни продукти (6-8бр.), които не се обявяват предварително и винаги носи елемент на изненада. В нея ще намерите хранителни добавки, фитнес храни и аксесоари, подбрани така че с всяка кутия да пробвате нещо различно и ефективно за вашите тренировки. Може да я поръчате еднократно за конкретен месец или да се възползвате от специалната цена за 3 или 6-месечен абонамент.

ФитКутия „Старт“ съдържа основни продукти, от които всеки трениращ има нужда. С нея може да подмените или допълните фитнес аксесоарите си.

Бъдете Фит с ФитКутия!


Кой стои зад FitKutia.bg?  

Запрян Иванов – фитнес консултант

Запрян е нашият фитнес гуру. Той е дългогодишен професионален спортист, персонален фитнес треньор и специалист по хранене. Запрян до голяма степен определя съдържанието на кутиите ни, като преди това лично изпробва, продуктите, които предлагаме в тях. Обича да намира най-новото и най-интересното в света на фитнеса и да го прилага в работата си. Много полезна информация може да намерите в статиите, които той публикува в блога на FitKutia.bg

e-mail: zapryan@fitkutia.bg

Асен Манов – мениджър маркетинг и продажби

Асен е специалист по дигитален маркетинг. Той е рекламен експерт и се интересува от всичко в тази сфера, която освен професия е и негово хоби. Асен се грижи за облика на FitKutia.bg и определя нашите маркетингови стратегии. Най-често от него научавате за кутиите и продуктите ни и за всички новости около нас. Стреми се винаги да получавате качествени стоки на достъпни цени.

e-mail: asen@fitkutia.bg

Велимира Бусарова – управител и мениджър връзка с клиенти и партньори

Вили е тайната съставка на нашият проект и човекът зад кадър. Тя е бакалавър по Международни икономически отношения. Вили се грижи за административните въпроси, финансите и развитието на компанията. Отговаря за комуникацията на FitKutia.bg с нашите клиенти и партньори и за изграждането на добри взаимоотношения с тях.

e-mail: vili@fitkutia.bg

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!