0889 859 197
ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ

За Нас

 

  Нашата мисия

FitKutia.bg е онлайн магазин за хранителни добавки, ФитКутии и спортни аксесоари. Нашата цел е да подкрепяме всеки по пътя на здравословния и активен начин на живот, като предлагаме качествени и разнообразни продукти.

Създадохме нашите ФитКутии с идеята те да вдъхновяват и поддържат интереса на повече хора към редовни тренировки.

Във фитнес залата всеки влиза с различна цел, но крайният резултат за всички е да се чувстват и изглеждат по-добре от преди!

 

Мислете позитивно, бъдете уверени, смели и отговорни и се погрижете за здравето, духа и тялото си!


Кой стои зад FitKutia.bg?  

Запрян Иванов – фитнес консултант

Запрян е нашият фитнес гуру. Той е дългогодишен професионален спортист, персонален фитнес треньор и специалист по хранене. Запрян до голяма степен определя съдържанието на кутиите ни, като преди това лично изпробва, продуктите, които предлагаме в тях. Обича да намира най-новото и най-интересното в света на фитнеса и да го прилага в работата си. Много полезна информация може да намерите в статиите, които той публикува в блога на FitKutia.bg

e-mail: zapryan@fitkutia.bg

Асен Манов – мениджър маркетинг и продажби

Асен е специалист по дигитален маркетинг. Той е рекламен експерт и се интересува от всичко в тази сфера, която освен професия е и негово хоби. Асен се грижи за облика на FitKutia.bg и определя нашите маркетингови стратегии. Най-често от него научавате за кутиите и продуктите ни и за всички новости около нас. Стреми се винаги да получавате качествени стоки на достъпни цени.

e-mail: asen@fitkutia.bg

Велимира Бусарова – управител и мениджър връзка с клиенти и партньори

Вили е тайната съставка на нашият проект и човекът зад кадър. Вили се грижи за административните въпроси, финансите и развитието на компанията. Отговаря за комуникацията на FitKutia.bg с нашите клиенти и партньори и за изграждането на добри взаимоотношения с тях.

e-mail: vili@fitkutia.bg

Сравнение на продукти